Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Zuidhoek 308

Rotterdam

Verkocht

Gezinswoning

Verkocht

Omschrijving

 Gezellig wonen vlakbij de Maas!!! 

Omgeving

Deze woning is ideaal voor een groot gezin die graag in een volksbuurt (Oud-Charlois) vlakbij het water woont. De watertaxi staat op loopafstand klaar om u naar uw bestemming te brengen. Op 5 minuten lopen is er een basisschool en middelbare school voor de kinderen. Daarbij is er ook veel speel en sportplezier in de nabij gelegen speeltuinen en sportparken.  

Ook de boodschappen liggen binnen handbereik; naast 2 buurtsupers op loopafstand, heeft u ook de keus om uw boodschappen te doen op het gezellige Slinge of Tarwewijk.

Indeling

Vanaf een brede straat met voldoende parkeerruimte betreedt u de woning.

Bij binnenkomst ziet u twee deuren; een deur is voor een modern afgewerkt toilet met fontein, de volgende deur geeft toegang tot de woonkamer/keuken. De trap naar de eerste verdieping staat ook in de hal.

De woonkamer wordt veelal verlicht door de ochtendzon, u kunt via de openslaande deuren genieten van een zonnig ontbijt! En vanuit de keuken kijk je tijdens het afwassen weg naar een mooi stukje groen met een speeltuin.

De eerste verdieping heeft twee slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer toegang geeft tot een ruim balkon. De kleinere slaapkamer heeft een frans balkonnetje. Verder vindt u op deze verdieping een modern afgewerkte badkamer.

Op de tweede verdieping heeft u via de overloop toegang tot nog twee slaapkamers en een ruime berging met daarin de CV ketel.

LET OP! De woning beschikt ook over een souterrain van 43m2 die om te bouwen is tot een slaapkamer met badkamer/ mediaroom of bijvoorbeeld een mancave. Dit zal leiden tot meer woongenot en natuurlijk ook een waardevermeerdering van de woning, win-win!

Bijzonderheden
  • Volle eigendom
  • Souterrain van 43m2 nog vrij in te delen (slaapkamers – badkamer)
  • Tuin op het oosten
  • Aparte wasruimte
  • Dubbele dakkapellen vanaf de bouw

Bezichtigingen:

Voor het maken van een afspraak kunt u reageren via de email of bellen naar 010-307 0214.

Wij verplichten gegadigden eerst te komen kijken, alvorens u ons een voorstel kunt doen.

Aanvullende informatie:

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen

garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Toelichtingsclausule NEN2580:

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De buurt

bedrijfs logo

vragen over een woning neem vrijblijvend contact op

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Reden van de afspraak
Opmerkingen
bedrijfs logo wit

Ben je op zoek naar de juiste woning voor jou?
Wij begeleiden je stap voor stap in het proces om een woning aan te kopen. 
Heb je al een woning en wil je deze verkopen? 
Ook hier kunnen wij jou in adviseren. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 t/m 14.00 uur

Weekenden en avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab