Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Vignolastraat 105

Rotterdam

Verkocht

Gezinswoning

Verkocht

Omschrijving

 Sportief gezinsvriendelijk wonen in Rotterdam Prinsenland!!! 

Omgeving

Deze woning is perfect voor een gezin die graag actief is in de buurt. Dat is niet erg moeilijk met een sportcentrum met zwembad in je voortuin en het Prinsenpark op loopafstand.

Ook de boodschappen liggen binnen handbereik; naast 2 supermarkten en diverse winkels in het winkelcentrum Lage Land, is er op elke vrijdag ook nog een gezellige markt.

Indeling

U komt binnen via een robuust hek die leidt tot de ruime en uitnodigende voortuin. U betreed de woning via de voordeur naar de hal of via de daarnaast geplaatste schuifpui direct in de woonkamer. Als u voor de voordeur kiest komt u in de hal met een meterkast en een apart toilet. Via een schuifdeur komt u binnen in een lichte en ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken kunt u via de naastgelegen opslagruimte ook naar buiten om naar uw auto te lopen op uw eigen parkeerplek op de afgesloten parkeerplaats die alleen toegankelijk is voor bewoners.

Terug naar binnen kun je met de trap in de woonkamer naar de eerste verdieping waar je via de overloop toegang hebt tot drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. De badkamer heeft namelijk naast de tweede toilet, dubbele wastafel en ruime doucheruimte ook een ligbad met whirlpoolfunctie. Tot slot heb je ook een aparte wasruimte, groot genoeg voor een was en droog combinatie én een aparte kast voor de CV ketel.

Bijzonderheden
  • Volle eigendom (ook van de eigen parkeerplek)
  • Eigen parkeerplek binnen afgesloten parkeerplaats
  • Tuin op het zuidwesten
  • Aparte wasruimte
  • Ligbad én aparte douche

Bezichtigingen:

Voor het maken van een afspraak kunt u reageren via de email of bellen naar 010-307 0214.

Wij verplichten gegadigden eerst te komen kijken, alvorens u ons een voorstel kunt doen.

Aanvullende informatie:

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen

garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Toelichtingsclausule NEN2580:

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De buurt

bedrijfs logo

vragen over een woning neem vrijblijvend contact op

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Reden van de afspraak
Opmerkingen
bedrijfs logo wit

Ben je op zoek naar de juiste woning voor jou?
Wij begeleiden je stap voor stap in het proces om een woning aan te kopen. 
Heb je al een woning en wil je deze verkopen? 
Ook hier kunnen wij jou in adviseren. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 t/m 14.00 uur

Weekenden en avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab