Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Harseveld 8

Rotterdam

Verkocht

Gezinswoning

Verkocht

Omschrijving

Prachtig wonen in Rotterdam Slinge!

Omgeving

Deze woning is perfect voor een gezin dat graag centraal woont.

Binnen enkele minuten kun je via de A15 richting Spijkenisse, Gorichem/Nijmegen, via de Europoort naar Den Haag en zelf richting Bergen op Zoom.

Laat u de auto liever staan dan kunt u op 5 minuten lopen gebruik maken van de metro. Voor de liefhebbers kunt met 15 minuten lopen terecht bij het Zuiderpark in al haar glorie. Naast het fraai aangelegde park zijn er ook tal van sportvoorzieningen en verenigingen.

Ook de boodschappen liggen binnen handbereik; naast 2 supermarkten en diverse winkels aan de winkelstraat Slinge, is er op elke vrijdag ook nog een gezellige markt.

Indeling

Indeling:
U betreedt de woning via de fraai aangelegde voortuin. De hal biedt toegang tot een toilet met fonteintje, een provisiekast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer met moderne open keuken. De keuken is bemand met Siemens apparatuur en u kunt tijdens het afwassen wegdromen bij het vrije uitzicht die u heeft op de voortuin en de straat. 

De woonkamer wordt doorgaans verlicht door de ochtendzon en biedt voldoende ruimte voor een eetgedeelte. Vanuit de woonkamer kunt u naar de ruime onderhoudsarme tuin met schuur en achterom.

De eerste verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers, een apart wasruimte en een modern ingerichte badkamer met regendouche.

Via een vaste trap komt u bij de tweede verdieping die volledig vrij in te richten is en ruimte biedt voor ten minste 1 slaapkamer

Bijzonderheden
  • Volle eigendom
  • Eigen parkeerplaats (VVE €19,87 per maand)
  • Tuin op het Oosten
  •  Aparte wasruimte
  • Moderne badkamer met raam 
  • Ruime strakke keuken met Siemens apparatuur en vrij zicht op de straat.

Bezichtigingen:

Voor het maken van een afspraak kunt u reageren via de email of bellen naar 010-307 0214.

Wij verplichten gegadigden eerst te komen kijken, alvorens u ons een voorstel kunt doen.

Aanvullende informatie:

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen

garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Toelichtingsclausule NEN2580:

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De buurt

bedrijfs logo

vragen over een woning neem vrijblijvend contact op

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Reden van de afspraak
Opmerkingen
bedrijfs logo wit

Ben je op zoek naar de juiste woning voor jou?
Wij begeleiden je stap voor stap in het proces om een woning aan te kopen. 
Heb je al een woning en wil je deze verkopen? 
Ook hier kunnen wij jou in adviseren. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 t/m 14.00 uur

Weekenden en avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab